Contact

Routebeschrijving

De praktijk is gevestigd aan de Scheveningseweg 72, 2517KX, Den Haag. Dit adres is  goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Dat is betaald parkeren.  De locatie is toegankelijk voor minder validen.   Voor minder validen kan in overleg parkeergelegenheid op het terrein worden geregeld.

Komt u met het openbaar vervoer:
De praktijk is ook goed bereikbaar met de tram of bus. De haltes zijn op enkele minuten loopafstand van de praktijk. Voor de optimale routebeschrijving, kijk op 9292.nl

Bereikbaarheid

Schakel is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-50410653. De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, van 9:15 uur tot 17 uur.  Ik ben telefonisch het beste bereikbaar op die werkdagen tussen 16 en 17 uur. Mocht de telefoon op dat moment niet worden beantwoord, spreekt u dan alstublieft uw naam, contactgegevens en eventuele vraag in op de voicemail. U wordt dan uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

U kunt Schakel ook bereiken via een mail naar info@schakel.eu
In  verband met de bescherming van uw privacy, wordt u afgeraden om  persoonlijke informatie via deze mailaccount of via whatsapp te sturen. Voor cliënten  die in behandeling zijn werk ik met een andere beveiligde mailaccount.

Buiten kantooruren is de praktijk niet bereikbaar voor hulp. Buiten kantoortijden kunt u in geval van crisis / spoed contact op te nemen met de dienstdoend huisarts in uw woonplaats. Die schakelt zo nodig de crisisdienst van de instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg in uw regio in.
Bent u in behandeling via stichting 1nP, dan kunt u in geval van crisis het  ook het contactnummer van  stichting 1nP bellen. U wordt dan doorgeschakeld.

Contactgegevens

Adres: Scheveningseweg 72
2517KX, Den Haag.

Telefoon: 06-50410653

Website: www.schakel.eu

E-mail: info@schakel.eu (niet extra beveiligde account)