De Therapeut

Marleen Verlaan

Aangenaam, ik ben Marleen Verlaan (1972). Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door de wijze waarop mensen elkaar beïnvloeden, de wisselwerking tussen mensen en hun omgeving en de invloed die dat heeft op iemands welzijn. Daarom heb ik voor het vak van psycholoog gekozen, wat ik sinds 1998 uitoefen. Sinds die tijd heb ik ook nog  een aantal vervolgopleidingen gevolgd om me verder te blijven ontwikkelen. En ik ben lid geworden van een aantal beroepsverenigingen waarmee ik professionaliteit van werken kan aantonen.
Zo heb ik, om me verder te specialiseren, de vierjarige postmaster opleiding tot systeemtherapeut gevolgd. Deze opleiding is erkend door de Nederlandse Vereniging van Relatie- en Gezinstherapie (www.nvrg.nl). Tevens heb ik de basis- en vervolgcursus tot EMDR therapeut gevolgd. Ik ben aangesloten bij de Vereniging EMDR Nederland VEN (www.EMDR.nl). In januari 2018 heb ik de opleiding tot psychotherapeut afgerond. Ik sta ingeschreven in het BIG register onder nummer 69923733016. Als vrijgevestigde psychotherapeut ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten de LVVP (www.lvvp.nl). Tot  begin 2019 heb ik naast mijn praktijk, ook bij PsyQ gewerkt, zorgprogrammas Systeemtherapie en Consultatie, Psychotrauma en Persoonlijkheidsproblematiek.
In mijn praktijk zie ik tevens cliënten die zijn aangemeld via  de ggz instelling Splinter. Splinter is gespecialiseerd in traumaverwerking. Naast mijn praktijk, werk ik ook bij PsyQ in Den Haag als psychotherapeut en systeemtherapeut binnen het zorgprogramma Psychotrauma.
Schakel staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54745330.