Contact

Routebeschrijving

Per 1 juli 2018 is de praktijk verhuisd naar de Scheveningseweg 72, 2517KX, Den Haag. Dit adres is  goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Dat is betaald parkeren.  De locatie is toegankelijk voor minder validen.   Voor minder validen kan in overleg parkeergelegenheid op het terrein worden geregeld.

Komt u met het openbaar vervoer:
De praktijk is ook goed bereikbaar met de tram of bus. De haltes zijn op enkele minuten loopafstand van de praktijk. Voor de optimale routebeschrijving, kijk op 9292.nl

Bereikbaarheid

Schakel is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-50410653. De praktijk is telefonisch het beste bereikbaar op werkdagen tussen 17:00 uur en 18:00 uur. Mocht de telefoon op dat moment niet worden beantwoord, spreekt u dan alstublieft uw naam, contactgegevens en eventuele vraag in op de voicemail. U wordt dan uiterlijk de volgende werkdag teruggebeld.

U kunt Schakel ook bereiken via een mail naar info@schakel.eu
In  verband met de bescherming van uw privacy, wordt u afgeraden om  persoonlijke informatie via deze mailaccount of via whatsapp te sturen.

Buiten kantooruren is de praktijk niet bereikbaar voor hulp. Buiten kantoortijden kunt u in geval van crisis / spoed contact op te nemen met de dienstdoend huisarts in uw woonplaats. Die schakelt zo nodig de crisisdienst van de instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg in uw regio in. Dit geldt ook voor cliënten die via Splinter in behandeling zijn gekomen.
Bent u in behandeling via stichting 1nP, dan kunt u in geval van crisis het  contactnummer van  stichting 1nP bellen en wordt u doorgeschakeld.

Contactgegevens

Adres: Scheveningseweg 72
2517KX, Den Haag.

Telefoon: 06-50410653

Website: www.schakel.eu

E-mail: info@schakel.eu